Myprotein - impact whey isolate - 2500 g

41 400 Ft   (nettó 32 598 Ft)

Értékelés (Átlag: 0):

Termék ismertetője

Whey Protein Isolate (WPI) a végső formája a tejsavó protein, amely több mint 90 fehérjét, valamint kevés zsírt és a laktózt tartalmaz. A legnagyobb biológiai értékkel rendelkező ismert tejsavó kivonat, amely nagy mennyiségben tartalmaz egyaránt esszenciális és nem-esszenciális aminosavakat.A gyártási folyamat során a Myprotein úgynevezett Cross-Flow Micro-szűrés technológiát alkalmaz, amely egy  kényes folyamat eredményeként elválasztja a fehérje molekulát a zsír molekuláktól.És az eredmény Az Impact Whey Isolatel több, mint 90 g fehérjét tartalmaz 100 g szárazanyagban, alacsony zsír-, laktóz és a kalcium tartalmú. Az előállítási módszere segít megőrizni a biológiai aktivitását a tejsavó fehérjékben, hogy valamennyi  immunerősítő összetevőjük változatlanok maradjanak.A nyomonkövethetőség kulcsfontosságú a minőség ellenőrzési folyamat során, hogy a Myprotein segítse ezt a folyamatot, közvetlenül a világ vezető fehérje gyártó cégeivel dolgozik együtt, ezzel biztosítja a maximális tudást és a bizalmat tejsavófehérje gyártási folyamat során.A fehérje tartalmaz továbbá 47 béta-laktoglobulin, 17 alfa-laktalbumin, 1,5-os szarvasmarha szérum albumin, 2-os immunglobulin-G, 0,5 Lactoferrin, 27 glikomakropeptid. Javasoljuk a edzés előtt vagy után fogyasztani az ideális fehérjeegyensúly érdekében.
Adagolás
naponta 2-3 alkalommal ill. szükség szerint fogyasztható. Egy adag  (25 g. 1 MP. nagy adagolókanál, mely külön rendelhető) fogyasztása, 2,5 dl. vízben vagy tejben  feloldva, shakerben felrázva fogyasztandó. Ajánlott edzés előtt és a nap bármely szakában fogyasztani.
Összetétel
Energia 100 g-ban 388 kcal / 1623 kj
Fehérje 100 g-ban 92 g
Szénhidrát 100 g-ban 2.5 g
- ebből cukor 0 g
Zsír 100 g-ban 1.3 g
- ebből telített zsírsav 0.3 g
Só tartalom 100 g-ban 0.51 g
Allergén információk
Tej, szója- és tojásfehérje, glutént ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült. 

Termék vélemények

Nincsenek még hozzászólások!