Az áruház működési elve

A Profight  egy országos gyűjtő webáruház.

Az oldalon található termékek, szerződött partnereink árukészletét képviselik. A termékekkel kapcsolatos információkért, a gyártók, importőrök illetve partnereink vállalják a felelősséget.

A Profight komplex gyűjtő webáruházban a szállítási költségek részletezése a “Fizetés és szállítás” menüpontban található.

A termékek kiszállításáért, annak határidejének betartásáért szerződött partnereink vállalják a felelősséget, egyben ők biztosítják a termékhez a számlát.

A Profight országos komplex webáruház küldetése, hogy az élsport,  szabadidősport, küzdősport és erősportok szerelmeseinek olyan felületet biztosítson, ahol egy helyen megtalálhatók azokat a termékeket, amire szükség van a minőségi edzés elvégzéséhez.

Amennyiben a rendelt termék esetleg nincs raktárkészleten (pont elfogyott), ügyfélszolgálatunk e-mail válaszlevélben alternatív termékeket kínál.


Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
E-mail cím:  info@profight.hu
Telefonszám: +36 20/9125-409


Amennyiben nincs megelégedve az áru minőségével, kérjük, hogy a fenti ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén jelentse be vagy 8 napon belül  töltse ki a “Termék visszaküldési nyomtatványt” és a termékkel együtt küldje vissza postai úton a terméket eladó partnerünk címére.

Eredményes vásárlást és hatékony termék használatot kívánunk!


Kovács Tamás

Profight webáruház - kereskedelmi vezető