Fizetés és szállítás

Szállítás:

Áruházunk “gyűjtőáruház”, így a termékeket különböző futárcégek (az adott anya áruház szerződött partnerei) szállítják házhoz. A vásárolt termékek után feltüntetjük az adott termék szállítási díját, egyedi méretű és súlyú termék esetén a termék szállítási díjáról külön értesítést küldünk emailen vagy telefonon.

A termékeket általában 3-4 munkanapon belül kiszállítja a partnercég, az esetleges késésekért áruházunk nem vállalja a felelősséget de a reklamációkat továbbítjuk partner felé és minden esetben segítjük a termék célba érését.

Termékeinket személyesen is átveheti előzetes telefonegyeztetés vagy email-ben történő egyeztetés után.

Vételár:
A termékek mellett feltüntetett árak az adott árucikkek kiskereskedelmi vételára. A vételár tartalmazza az általános forgalmi adót is.

A rendelés menete:
Cégünk a megrendeléseket maximum 3-4 munkanapon belül juttatja el vásárlóihoz. A rendelések hétköznap, napi rendszerességgel kerülnek kiszállításra. A megrendeléseket munkanapokon dolgozzuk fel, illetve teljesítjük.
Ahhoz, hogy a megrendelt csomagot a megfelelő címre tudjuk eljuttatni, és a számlát ki tudjuk állítani, elengedhetetlen néhány részletbe beavatnia minket:
Megrendeléséhez szükséges információk:
- Vezeték és keresztnév
- Cégnév (opcionális)
- Szállítási cím (Postafiók megadása esetén a szállítást nem tudjuk vállalni.)
- Számlázási cím (amennyiben eltér a szállítási címtől)
- E-mail cím
- Telefonszám
Amennyiben regisztrál az oldalon, a megrendeléshez szükséges információkat csak a regisztrációnál kell megadnia, mert az adatait rendszerünk tárolja.
Regisztráció nélküli rendelés esetén minden esetben meg kell adnia adatait.

A rendelés folyamata:
1. Kiválasztja a termék(ek)et
2. Kitölti az információs ablakot (Itt nyilatkozhat arról, kíván-e tájékoztatót kapni aktuális ajánlatainkról, akcióinkról és híreinkről.)
3. Elküldi a megrendelést
4. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, a visszaigazolás érdekében
5. A futárszolgálat házhoz viszi a küldeményt. 
Amennyiben a kézbesítés időpontjában nem tartózkodik otthon, a futár értesítőt hagy az elérhetőségével, így egyeztethet vele egy időpontot másnapra. A vonalkódos rendszer eredményeként garantált, hogy nem fog eltűnni a csomagja.

A vásárló elállási joga:

A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 15 (tizenöt) napon belül joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. Ezt akként teheti meg, hogy elállási szándékát egy, a Kereskedőnek küldött e-mail üzenetben jelzi az alábbi e-mail címen: info@profight.hu.

Az elállási jog csak fogyasztóként történő vásárlás esetén gyakorolható, gazdálkodó szervezeteket (vállalkozásokat) az elállási jog – törvényi rendelkezések alapján – nem illeti meg.

A vásárlással kötelezi magát arra, hogy elállása esetén a Terméket adatainak pontos megjelölésével, saját költségén, postai úton, vagy futárszolgálat útján az elállási nyilatkozat megtételétől számított 14 (tizennégy) napon belül visszaküldi a Kereskedő címére. Személyes átvételi lehetőséget a Kereskedő nem biztosít. Az áru visszajuttatásának költségeit Ön viseli, egyéb költség azonban ez esetben nem terheli. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat azonban meg kell térítenie.

A jelen Üzletszabályzat elfogadásával Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy elállás, illetve a megrendelés törlése esetén a Kereskedő a kifizetett teljes vételárat (beleértve a Termék kiszállításának alapköltségét) bankszámlaszám és számlatulajdonos nevének megadását követően banki átutalással térítse vissza legkésőbb az elállást (elállási nyilatkozat Kereskedő számára való megérkezését, hozzáférhetővé válását) követő 14 (tizennégy) napon belül, vagy a megrendelés törlését követő 14 (tizennégy) napon belül. Elállás esetén a Kereskedő a vételárat visszatartja addig, ameddig Ön a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Részleges elállás esetén az adott Termék vételára kerül visszautalásra.