Amix - ketolean® keto powder shake - 600 g

15 000 Ft   (nettó 11 811 Ft)

Értékelés (Átlag: 0):

Termék ismertetője

A KETOLEAN KETO POWDER SHAKE egy egyedülálló táplálékkiegészítő porított formában ízletes shake készítéséhez, béta-hidroxibutirát goBHB tartalommal, amely goMCT olajok (közepes láncú trigliceridek), kókuszolaj és tejsavófehérje kombinációjával segíti a szervezetet a ketogén állapot elérésében.
Ketózisban az anyagcsere állapot glükóz helyett zsírsavakat használ energiaforrásként. Amikor a szervezet ketózisos állapotban van, három különböző típusú ketonokat termel. Ez a három keton az acetoacetát, az aceton és a béta-hidroxibutirát (goBHB). A goBHB a leghatékonyabb, és a szervezet hatékonyabban használja fel, mint a többit. Az alacsony szénhidráttartalmú diéta során, amikor a glükóz már nem áll rendelkezésre, a szervezet és az agy a BHB-t kezdi el elsődleges energiaforrásként használni. A goMCT és a goBHB sóknak köszönhetően a teste a glükóz (cukor) égetéséről áttér a zsírégetésre, mint üzemanyagforrásra. BHB bevitellel a szervezetünk anyagcsere útján-, és biokémiai reakciókkal feldolgozza azt, így hozzájárul a test zsírégetés általi energiaellátásához, mivel felgyorsítja a felhalmozódott zsírok elégetését. Ez azért lehetséges, mert a ketogén étrend szerinti működésre készteti a testet, viszont sokkal gyorsabb és azonnali módon.
Csökkentetni tudjuk az étvágyat a ketózis állapotának kiváltásakor és szervezetünk zsírt használ majd fel egyedüli energiaforrásként. Nincs szénhidrát bevitel, sem pedig annak következménye, a glükóz igény, és így elkerülhető a további cukorfogyasztás. Szerveztünk így már nem halmoz fel többlet felesleges zsírokat, mivel csökkenti a lipogenezist (kémiai reakció, amely szintetizálja az észteresített hosszú láncú savakat, hogy triglicerid tartalékot alakítson ki).
Ez a zsírok mozgását okozza, mivel növeli a lipolízist (anyagcsere folyamat, amely révén a szervezet lipidjei átalakulnak, hogy zsírsavakat és glicerint alkossanak az energia igény fedezésére). Ez a lipogenezissel ellentétes kémiai és biokémiai reakció. A felhalmozódott zsírok elégetésével fogyunk, hiszen növeljük a glikogenezist, mert szervezetünk energiát állít elő a zsír elégetésével, miközben próbálja átalakítani a zsírokat glükózzá, elindítva ezzel a fogyás folyamatát. Ez elősegíti a fehérjék termikus hatását. Csökkenti az inzulinnal szembeni ellenállást a májban az által, hogy csökkenti a vér inzulin szintjét elkerülve a glükóz emelkedést és csökkenést, valamint az édesség evés iránti igényt.                                                                                                                                                                     &nbs...

Termék vélemények

Nincsenek még hozzászólások!