Steelfit - abs of steel + buns of steel + fogyasztó öv csomag + ajándék cla-green tea-l-carnitine...

29 900 Ft   (nettó 23 543 Ft)

Értékelés (Átlag: 0):

Termék ismertetője

A tudományosan bizonyított helyi zsírégető krémek segítik a bőr alatti zsírfeleslegtől való megszabadulást, csökkentik a cellulituszt és a striákat, segítenek feszesebbé és vékonyabbá tenni a bőrt. A természetes alapú vízhajtó kapszula drasztikusan csökkenti a vizesedést. A fogyasztó öv használata fokozza a zsírégető folyamatokat azáltal hogy segíti a keringést az adott területen, és nagy mértékű izzadást vált ki.
Az Abs of Steel egy termogén hatású, definíciót és élességet fokozó krém 5 CoAxel hatóanyaggal, a has és a csípő tájékán való alkalmazásra, a Buns of Steel tonizáló krém 4 Intenslim komplexszel pedig a fenék és combok feszesítésére, kidolgozottságának javítására ajánlott.
ABS OF STEEL Krém a maximális kidolgozottságért
Sok embernek van egy adag makacs zsírtöbblet a hasán, ami egyszerűen nem akar eltűnni. Te is ismered ezt a problémát
Diétázol és keményen edzel, de a hasad mégsem változik. Megpróbáltál már mindent a fogyás érdekében, a zsírégető kapszulától a szénhidrát blokkolóig, számos diétával és edzésprogrammal kísérleteztél, de egyszerűen a hasad nehezen alakul
Szeretnéd tudni mi lehet a legjobb társad a kockás has eléréséhez
Az Abs Of Steel egy tudományosan kifejlesztett formula, ami mozgósítja és lebontja a zsírraktárakat, feszesebbé és vékonyabbá teszi a bőrt és csökkenti a vizesedést igazolt aktív hatóanyagok segítéségével, melyek gyors és látható eredményt hoznak.
BUNS OF STEEL Krém a maximális tónusért
A nők körében gyakori narancsbőr mely elsősorban a fenéken és a combokon jelenik meg. Esetleg Neked is hasonló problémáid vannak Diétázol, edzel rendesen, de a feneked mégsem változik Megpróbáltál már mindent, az alakformáló fehérneműtől a testápolásig, de ezek a gyors megoldások hatástalannak bizonyultak
Szeretnéd tudni mi lehet a legjobb társad a kerek fenék eléréséhez
A Buns Of Steel egy tudományosan kifejlesztett formula, ami csökkenti a narancsbőrt, a stríákat és a fölösleges zsírszövet mennyiségét, igazolt aktív hatóanyagok segítéségével, melyek gyors és látható eredményt hoznak.
Használati utasítás
ABS OF STEEL krém használata Használja naponta kétszer a has és derék területén, finoman bemasszírozva a bőrbe, míg az be nem szívódik. Kerülje el az arc és a nyak területét. A legjobb eredmény eléréséhez edzés előtt, zuhanyozást követően vagy lefekvés előtt 15 perccel használja. Enyhe égető érzést fog érezni közvetlenül használat után. Hagyja, hogy a krém teljesen beszívódjon mielőtt felöltözne, valamint minden használat után rögtön mosson kezet szappanos vízzel.
BUNS OF STEEL krém használata Használja naponta kétszer a fenék és comb területén, finoman bemasszírozva a bőrbe, míg az be nem szívódik. Kerülje el az arc és a nyak területét. A legjobb eredmény eléréséhez edzés előtt, zuhanyozást követően vagy lefekvés előtt 15 perccel használja. Enyhe égető érzést fog érezni közvetlenül használat után. Hagyja, hogy a krém teljesen beszívódjon mielőtt felöltözne, valamint minden használat után rögtön mosson kezet szappanos vízzel.

Termék vélemények

Nincsenek még hozzászólások!