Adf - neutralize - acetaldehyde neutralizer - 48 kapszula

9 500 Ft   (nettó 7 480 Ft)

Értékelés (Átlag: 0):

Termék ismertetője

Az Advanced Dieterary Formulas által kifejlesztett Neutralize kapszula segít minimalizálni az alkohol fogyasztásakor a szervezetet érő toxikus hatást az acetaldehid semlegesítésével. Sportolók számára kiemelten fontos, hogy a másnaposság tüneteit csökkentsék és a lehető legkevesebb katabolikus hatást szenvedjék el, mert az az izomméret, az erő és állóképesség csökkenésével jár együtt.
Az acetaldehid az alkoholfogyasztás következtében képződő legártalmasabb vegyület. Az alkoholos italokban található etanolból képződik és ez felel az alkoholfogyasztásból eredő emberi szervezetet érő károsodás jelentős részéért. Ez a károsodás érinti a méregtelenítésben részt vevő szerveken túl a teljes vázizomzatot is, mely a sportteljesítmény romlását okozza.
Az acetaldehid semlegesítésével a károsodás mértéke jelentősen csökkenthető. Egy klinikai kutatás alkalmával a Neutralize kapszulák kulcsösszetevőjét vizsgálták etanol (alkohol) elfogyasztása után 1, 2 és 3 órával. Az acetaldehid koncentráció minden mérési időpontban szignifikánsan alacsonyabb értékett mutatott a kontroll csoporthoz viszonyítva. 
Egy másik humán kísérletben, férfi alanyoknál, a kulcsösszetevőt egy órával előtte és egy órával utána bevéve, átlagosan 30-os csökkenést tapasztaltak az acetaldehid szint mérésekor, a placebo csoport értékeihez képest. 
Adagolás
Alkoholfogyasztás előtt egy órával 3 kapszula, utána egy órával ismét 3 kapszula bevétele ajánlott.
Az alkoholfogyasztás káros az egészségre. A negatív hatások teljes kiküszöbölése csak az alkoholfogyasztás elhagyásával lehetséges. Az acetaldehid semlegesítő kapszula fogyasztása nem csökkenti a véralkohol szintet, nem csökkenti az alkoholos befolyásoltság mértékét, és nem képes kijózanítani. 
Összetétel
Taurine, Pantethine (Pantesin), L-glutathione, Asian Ginseng, hypromellose, silicon dioxide, magnesium stearate, microcrystlline cellulose, candurin silver fine, FD&C Red 40, FD&C Blue 1, titanium dioxide.
Kérdések és válaszokMi történik, ha elfelejtem az első ital előtt bevenni a Neutralize kapszulátVedd be azonnal, amikor eszedbe jut, jobb később mint soha.Mi történik, ha elfelejtem az utolsó ital után bevenni a Neutralize kapszulátVedd be azonnal, amikor eszedbe jut, jobb később mint soha.Ha csak az utolsó ital után jut eszembe bevenni, az előtti és utáni adagot egyben bevehetemIgen, mind a 6 kapszulát fogyaszd el egyszerre. A Neutralize segít, hogy több alkoholt tudjak inni/ később rúgjak be
Nem. A mérgező bomlástermék semlegesítésében segít, az alkohol toleranciaszintet nem befolyásolja.
A Neutralize megelőzi a rendszeres alkoholfogyasztás miatti májkárosodástNem. A Neutralize semmilyen betegség közvetlen megelőzésére vagy kezelésére nem alkalmas.

Termék vélemények

Nincsenek még hozzászólások!