Collango - fish collagen - 150/165 g

8 000 Ft   (nettó 6 299 Ft)

Értékelés (Átlag: 0):

Termék ismertetője

A név kötelez, megszokhattátok, hogy a Collango egyet jelent
a minőségi alapanyaggal
a könnyű és gyors oldódással
kellemes illattal és ízzel
a könnyen adagolhatósággal, a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően
elérhető kutatási adatokkal a konkrét alapanyagra vonatkozóan, nem pedig általánosságban a kollagénre.
Nincs tehát ez másként ennél a terméknél sem. Példának okáért az alapanyag gyártója, aki a hal kollagénre specializálódott és többféle hal kollagént gyárt, ezt a kollagénjét prémium kollagénként értékesíti. Nálunk, a Collango-nál a prémium az alap.
Collango Collagen Fish jellemzői
I-es típusú hidrolizált Naticol BPMG hal kollagén
5.000mg (5gramm) kollagén/ adagban
250mg C-vitamin/adag
150g/165g/tasak- 30 adag
Natúr, kékmálna és meggy ízben
Természetes színezékkel
Könnyen és gyorsan oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán
Collango Collagen Fish előnyei
Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán
Nincs kellemetlen illata és íze sem- semleges ízű és szagú
Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol kollagénre
Tartósítószer, csomósodás gátló mentes
Mindig frissen készíthető
Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően
Fogyasztási javalat napi 1 adag (5g/5,5g) fogyasztása javasolt.
Tápanyag táblázat
1 adag 5 g/5,5g (0,5 adagolókanál)
5,5 g/ 5 g
RI
100 g
Energia
19 kcal/ 80 kJ
0
345 kcal/1440 kJ
Zsír
0 g
0
0 g
     ebből telített zsírsav
0 g
0
0 g
Szénhidrát
0 g
0
0 g
     ebből cukor
0 g
0
0 g
Nátrium
30 mg
1,5
545 mg
Fehérje
4750 mg
9,5
86 g
Hidrolizált kollagén I-es típus
5000 mg
100 g
L-aszkorbinsav (C vitamin) (csak ízesekben)
250 mg
312,5
9090 mg
RI Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2 000 kcal)
Összetétel I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél).
Allergén információ Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült
Figyelmeztetés A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot
Kisgyermekek elől elzárva tartandó Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl
Tárolás száraz, hűvös helyen.
Mi a kollagén
A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30-át kollagén alkotja.
Miért van szükségünk kollagénre
Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.
Miért fontos, hogy a kollagén hidrolizált legyen
A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula láncait "felvagdossák", az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle. Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb...
A kollagén hasznosulása szempontjából mire kell figyelni kollagén készítmény választáskor
Hidrolizált kollagén legyen. A hidrolízis folyamán a kollagén molekula láncok az emberi szervezet által könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá válnak.
Minél magasabb ...

Termék vélemények

Nincsenek még hozzászólások!