Haya labs - ecdysterone 250 mg - 100 kapszula

7 000 Ft   (nettó 5 512 Ft)

Értékelés (Átlag: 0):

Termék ismertetője

A HAYA LABS Ecdysterone egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően elősegíti a száraz izomtömeg növekedését és javítja a fizikai teljesítményt.
Az intenzív izomnövekedés legfontosabb tényezője a megfelelő környezet. Az Ecdysterone megteremti a legjobb körülményeket az izomtömeg építéséhez a testben, de értékes hatásai nem fejeződnek be ezzel. Segít a pozitív nitrogénegyensúly fenntartásában és a fehérjeszintézis stimulálásában. Az Ecdysterone csökkenti a kimerültséget, növeli az erőt, a gyorsaságot és az állóképességet, valamint segít jobb eredményeket elérni az edzés során. A minőségi izomtömeg létrehozásának támogatása mellett az Ecdysterone a testzsír mennyiségét is csökkenti és a szervezet immunrendszerét is stimulálja.
Az ecdysterone fokozza a vér hemoglobin koncentrációját, gyorsítja a regenerációt a kemény és intenzív edzés után. Segíti a szívműködést, és jelentős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Ez hatással van a központi idegrendszerre, csökkenti a stressz és depresszió tüneteit, ugyanakkor fokozza a jó közérzetet.
A HAYA LABS Ecdysterone tökéletes kiegészítő a diétához és a rendszeres edzéshez.
Adagolás
Vegyen be 1 kapszulát naponta 3 alkalommal étkezés közben.
Összetétel
Rhaponticum carthamoides standardized extract  (min. 80 ecdysterones) 250 mg
 

Termék vélemények

Nincsenek még hozzászólások!