Allnutrition - pro whey - 100% professional wpi & wpc - tejsavó izolátum & koncentrátum -...

10 000 Ft   (nettó 7 874 Ft)

Értékelés (Átlag: 0):

Termék ismertetője

Miért a PRO WHEY Ez a legjobb minőségű tejsavó koncentrátum és izolátum 6040 arányú keveréke, mely kiváló aminosav profillal rendelkezik.
Az ALLNUTRITION PRO WHEY a legjobb minőségű savófehérje forrása a koncentrátum és a savófehérje-izolátum (WPC WPI) egyedi kombinációjának köszönhetően. Optimális tápanyagösszetételt biztosít a dolgozó izmok számára intenzív edzés közben. Teljes értékű fehérjét biztosít felesleges mennyiségű cukor és zsír nélkül. Jellemzője a gyors felszívódás, az elágazó láncú aminosavak magas szintje és a magas biológiai érték. A fehérje segít az izomtömeg fenntartásában, és hozzájárul annak növekedéséhez.
 Az ALLNUTRITION Pro Whey használatának előnyei
Amellett, hogy étrendjét fehérjékkel egészíti ki - támogatja a regenerációt. Ezenkívül gazdagítja az étrendet a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal, miközben serkenti az inzulin képződését. Az ALLNUTRITION PRO WHEY fehérje részt vesz az izomrostok regenerációs folyamatában az edzés után, amely lehetővé teszi az állóképesség növelését és az edzés meghosszabbítását. Érdemes megemlíteni az izomszövet minőségének javítását is. Összetételének köszönhetően a Pro Whey különösen ajánlott azoknak, akik erő és az állóképességi sportokat gyakorolják. 
Miért olyan fontos a fehérje
A fehérjék szénből, oxigénből, hidrogénből, nitrogénből és kénből álló szerves vegyületek. Az aminosavakból készülnek, amelyeknek a testnek megfelelő működéséhez szüksége van. Az aminosavakat két csoportra lehet osztani azokat, amelyeket testünk önmagában képes előállítani (endogén), és azokat, amelyeket meg kell adnunk étellel (exogén). A második csoportba tartoznak leucin, izoleucin, valin, lizin, metionin, treonin, fenilalanin és triptofán.
Adagolás
Fogyasszon 30 g ALLNUTRITION Pro Whey-t 250 ml vízzel shakerben vagy turmixgépben összekeverve. Napi 1-2 adag ajánlott.
Összetétel

Termék vélemények

Nincsenek még hozzászólások!