Xtrain professional training - súlymellény - 20 kg - fekete

30 590 Ft   (nettó 24 087 Ft)

Értékelés (Átlag: 0):

Termék ismertetője

Profi súlymellény kivehető homok súlyokkal. Tépőzárral állítható a törzsön és a vállaknál.
Miért jó a súlymellény
Amikor szóba kerül a súlymellény, sokan az élsportolókkal, testépítőkkel és katonákkal társítják mindezt. Komplikáltnak, nehéznek és legtöbbször nem nekik valónak gondolják az emberek, mert csak őket látják a képernyőn, újságokban. Pedig ez nincs így
A súlymellényt bárki használhatja kortól, nemtől, a sportolásának szintjétől függetlenül. Akár futáshoz, gyalogláshoz, akár funkcionális tréningek alkalmával, ugyanolyan hatékony és igen sokoldalú eszköz. Mai kivitelezésnek köszönhetően már kényelmes, teljes egészében állítható, szinte észrevehetetlen a viselete és könnyedén be tud épülni a mozgási rutinunkba.
A benne lévő súlyok nem fixek, így mindenki egyénileg tudja szabályozni a terhelést. Saját tempójában léphet előre vagy épp vissza, ha szüksége van rá, de a kialakítása egyenletesen oszlatja el a súlyokat a felsőtesten. Nem kell aggódnunk a fájdalmas bevágástól, féloldalasságtól vagy káros terheléstől, sőt, télen sem kell lemondanunk róla, ugyanúgy viselhető, mivel a pántok állíthatósága azt is lehetővé teszi, hogy akár a ruházatra vagy az alá vegyük fel.
Miért érdemes használni
Az edzésünk hatékonyságát nagymértékben megemeli, mivel olyan mintha a saját testsúlyunkat növelné erre az időtartamra. Ezt egyébként más eszközökkel nem igazán tudnánk kényelmesen megvalósítani. Használata alatt szervezetünk több kalóriát használ fel, javul az állóképesség, a kondíció, a koncentrációs képesség, a terhelhetőség, nő az izomerő, a sebesség, gyorsul az izomépítés, a fogyás, sokkal hamarabb érhetjük el a kitűzött céljainkat, sőt, akár meg is duplázhatjuk eredményeinket, új szinteket érhetünk el Ha pedig látjuk a fejlődést, sokkal motiváltabbá is válunk, nem fogjuk feladni vagy fásulunk bele a sportba, ebből adódóan, hogy nem csak testünkre, hanem közérzetünkre is jó hatással van a súlymellény.
Ne féljünk ettől a szuper edzőtárstól, csak előnyünkre válhat használata és segíthet céljaink elérésében
Tulajdonságok
 Örök garancia A termékre a gyártó örök garanciát vállal
8 db kivehető homok súly
Állítható terhelés
 Tépőzárral állítható méret a törzsön és a vállaknál
Megerősített váll rész
Univerzális méret
Extra tartós cordura anyag
Erősített varrások
Magyar termék

Termék vélemények

Nincsenek még hozzászólások!